Teléfon: 647 961 946   

 

 

Certascan.com

Actualitzada el 16 d'abril del 2012

En aquesta època el refugi només obre amb reserves i per aquest motiu si voleu venir és aconsellable posar-se en contacte amb el guarda abans de fer la reserva

Reserva ara


Travessant el llac de Certascan el 7 d'abril

Accés: De Tavascan podem pujar en vehicle per la pista 6 kms., fins la presa de Montalto. Aquí una cadena talla el pas als vehicles i seguim la pista a peu fins al refugi en unes 4 hores de camí

Aconsellem: Es molt interesant la travessa pujant des de Quanca per l'estany de Flamisella, els estanys Blaus al coll de Certascan i el refugi. La tornada pujant al pic de Flamisella per baixar a la Font de la Costa i Quanca, itinerari 7 i 8. La baixada amb esquís des d'aquest cim és espectacular i mantinguda amb un desnivell de 1000 metres.

Situació de la zona: Finalment hem passat d'un començament de temporada fluix a una primavera molt bona. El gruix de neu a la perxa a 2370 metres és de 320 cms.

Observacions: A nevat intensament i la neu és verge profonda. Hem de seguir l'evolució del risc d'allaus i del temps per poder gaudir de la regió els pròxims dies.

Butlletí d'allaus del IGC

Risc d'allaus de Meteo France

Previsió meteorològica i el blog de Ramón Baylina

L'informació oferta a l'ultima actualització, no presuposa les condicions que podem trobar els díes següents, ja que aixó depen de la meteorología, i a l'alta muntanya poden haver canvis sobtats de temps.